Radionics orgonite chigenerator chigenerator.se              

Chigenerator - mera Livsenergi med en chigenerator med Orgonite

          

 

En chigenerator genererar livsenergi som även kallas orgone, chi, qi, prana, mana, LVX etc. Chigeneratorer baseras på materialet Orgonite som uppfanns av Karl Welz. Livsenergi, eller orgone, har visat sig vara grunden för allt levande, och ju mera du har till förfogande, desto större möjligheter har du att ta tag i ditt liv.

Vi har också produkter så du kan styra exakt hur du använder livsenergin från din chigenerator, och olika praktiska tillbehör. Det gör att du får flera olika sätt att styra ditt liv i en positiv riktning och nå dina mål snabbare!

För dig som är intresserad av chigeneratorer, orgonite, manifestation, etc, så rekommenderar vi att du börjar prenumerera på nyhetsbrevet. (Om du senare ångrar dig så kan du gå ur, men förhoppningsvis vill du istället ha dem oftare.)

Nyhetsbreven innehåller:

  • unika artiklar
  • tips från experter
  • information om nya produkter
  • erbjudanden du kan spara pengar på.

JA! Jag vill ha nyhetsmailen, med unika tips, erbjudanden och nyheter!

Din mailadress:

Ev. kommentarer eller frågor, och namn/tfn/adress om du vill:


Artiklarna är författade av vår expertpanel, som delar med sig av sina senaste experiment och erfarenheter, information som DU har DIREKT NYTTA AV, för att få bättre resultat med din chigenerator! Tipsen vi ger riktar sig till både nybörjare och mera avancerade, så alla får utbyte av breven.

Du blir också först med att få veta vilka nya produkter som kommit eller snart ska komma, och med lite tur få introduktionserbjudanden till dem. Vi kommer också att ha kampanjer bara för dig som är prenumerant.

Undrar du vad man har en chigenerator till? Funderar du på att köpa en chigenerator men vill veta lite mera först?

Vill du lära dig ALLT om manifestering? Vill du lära dig använda all den ENORMA kraft du har i den chigenerator du redan skaffat? Vill du vara säker på att ta del av våra erbjudanden?

Såvitt vi vet så är vi unika i världen med att ge ut så mycket värdefull information om radionics och chigeneratorer. Faktum är att vi blivit rekommenderade att ta betalt för informationen, men vi föredrar faktiskt att tills vidare dela med oss HELT UTAN KOSTNAD..

Fördelarna med nyhetsmailen är alltså att du får:

  • unik information
  • gratis medlemskap
  • pedagogiska tips
  • mera nytta av din utrustning
  • chans att spara pengar genom rabatter och andra erbjudanden!

JA! SJÄLVKLART vill jag ha nyhetsmailen, med unika tips, erbjudanden och nyheter! Låt mig bli gratis medlem nu!


NEJ! Jag är inte ett dugg intresserad av att få gratis information, erbjudanden eller intressanta artiklar.
Ta mig direkt till hemsidan istället!


 


 

Chigenerator.se - fyll dig själv med livsenergi!